„Strategiczne i finansowe korzyści z certyfikacji’’ – bezpłatne webinarium

        JS Hamilton logo square with shadow Logo QA Solutions logo freshmazovia.com

 

Zapraszamy na Bezpłatne webinarium – Zapisz się>>

Strategiczne i finansowe korzyści z certyfikacji

Termin: 15.09.2020, godzina: 11:30-12:30

 

Cel

 

Podczas godzinnego Webinarium przedstawimy Państwu najważniejsze  informacje dotyczące możliwości uzyskania strategicznych i materialnych korzyści wynikających z szerokiego podejścia do wdrażania i certyfikacji systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności oraz postaramy się odpowiedzieć na nurtujące Państwa pytania w tym zakresie.

 

Skierowane do

 

Webinarium skierowane jest do kadry kierowniczej, pełnomocników ds. jakości oraz działów kontraktacji.

 

Omawiane zagadnienia

 

  • Sposoby nadzoru nad dostawcami żywności,
  • sposoby obniżenia jednostkowych kosztów produkcji surowca,
  • zapewnienie trwałej i stabilnej bazy surowcowej,
  • budowania relacji w łańcuchu dostaw w oparciu o jakość i bezpieczeństwo,
  • ograniczenie ryzyka nałożenia kar,
  • wykorzystanie uznanych systemów jakości jako narzędzia do zapewnienia jakości
    i bezpieczeństwa surowca,
  • pozyskanie zewnętrznych źródeł dofinansowań na wdrożenia i certyfikacje systemów jakości i bezpieczeństwa żywności,
  • role Standardów Zapewnienia Jakości z perspektywy oczekiwań sieci handlowych, odbiorców krajowych i zagranicznych oraz konsumentów.

 

Prelegenci

 

Maciej Majewski

  • Absolwent Wydziału Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu SGGW. Od zawsze związany
    z produkcja ogrodniczą, założyciel i wspólnik FreshMazovia.
  • Trener i doradca w zakresie bezpieczeństwa żywności.
  • Uczestnik i wykładowca podczas wielu konferencji z tematyki produkcji rolniczej, ochrony roślin, innowacji oraz bezpieczeństwa żywności.
  • Aktywny uczestnik takich organizacji jak: GLOBALGAP, Stowarzyszenie Polska Ekologia, Stowarzyszenie Rolnictwa Zrównoważonego ASAP.
  • Jako Prezes Zarządu Stowarzyszenia Sady Grójeckie łączy całą swoją wiedzę dbając o rozwój Jabłka Grójeckiego z ChOG.

 

Paulina Piskorska

  • Absolwentka Biotechnologii, technologii i analizy żywności na wydziale Chemicznym Politechniki Gdańskiej.
  • Specjalista w zakresie certyfikacji.
  • Od 10 lat związana z przemysłem spożywczym.
  • Od 5 lat Menager ds. Certyfikacji Branży Spożywczej oraz audytor w zakresie standardów ISO 22000, HACCP, ISO 9001.
  • Uczestnik i wykładowca podczas wielu konferencji z tematyki certyfikacji i bezpieczeństwa żywności.

 

 

Liczba miejsc ograniczona  – Zapisz się>>

 

Wystarczy dostęp do Internetu i komputer wyposażony w mikrofon i głośniki. Uczestnicy online mogą zadawać pytania, rozmawiać z trenerem i miedzy sobą. Dyskusja mile widziana.