Webinarium – Zapewnienie ciągłości funkcjonowania przedsiębiorstwa spożywczego w czasie epidemii wirusa SARS-CoV-2

 

Serdecznie Państwu dziękujemy za tak liczny udział w Webinarium QA Solutions i JS Hamilton. W wydarzeniu uczestniczyło prawie 400 osób z ponad 250 firm, co potwierdza jak bardzo potrzebujemy wsparcia merytorycznego w funkcjonowaniu przedsiębiorstw w okresie pandemii SARS-CoV-2.

 

Staraliśmy się omówić z uczestnikami największe wyzwania dotyczące zapewnienia ciągłości funkcjonowania przedsiębiorstwa spożywczego w tym trudnym dla wszystkich czasie.

 

W obliczu kryzysu, dokładamy cegiełkę, by pomóc zminimalizować jego skutki, dlatego też dzielimy się tym, co mamy najcenniejsze, czyli wiedzą i doświadczeniem.

 

Jeśli mają Państwo więcej pytań i wątpliwości lub nie udało się Państwu dołączyć do webinarium zachęcamy do kontaktu z nami: ppiskorska@qasolutions.pl lub szkolenia@jsh.com.pl

 

Życzymy zdrowia i wytrwałości w pokonywaniu trudności.

 

Dziękujemy.

 

—————————————————————————————————————————————————————

Bezpłatne webinarium

 

Zapewnienie ciągłości funkcjonowania przedsiębiorstwa spożywczego w czasie epidemii wirusa SARS-CoV-2

 

Jakie kłopoty na przedsiębiorstwa spożywcze ściąga koronawirus i jak im zapobiegać?

Jak zapewnić ciągłość funkcjonowania w czasach pandemii?

Jak rozłożyć priorytety w spółce w tym wyjątkowym czasie?

 

Termin: 01.04.2020 godzina: 11.30-12.30

 

Prelegent: dr inż. Zbigniew Oczadły

  • Doktor nauk rolniczych w zakresie technologii żywienia i żywności – chemii i analizy żywności (Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Wydział Technologii Żywności, Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności);
  • Specjalista w zakresie zarzadzania sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie;
  • Audytor w zakresie standardów BRC Global Standard for Food Safety, IFS International Food Standard oraz GLOBALG.A.P.;
  • Audytor systemów ISO 9001, ISO 22000 oraz HACCP

 

Program: 

  • Rola Zespołu Kryzysowego w ograniczeniu skutków kryzysu w przedsiębiorstwie.
  • Znaczenie świadomości pracowników.
  • Spełnienie wymagań w zakresie przestrzegania zaleceń sanitarnych.
  • Ograniczenie wizyt osób odwiedzających zakład.
  • Skuteczne wdrożenie zasad pracy zdalnej.
  • Zasady ograniczenia wewnętrznych kontaktów pracowników.
  • Podejmowanie decyzji na podstawie zweryfikowanych informacji.
  • Zasady funkcjonowania systemu certyfikacji w czasie epidemii wirusa.

 

Liczba miejsc ograniczona 

 

Wystarczy dostęp do Internetu i komputer wyposażony w mikrofon i głośniki. Uczestnicy online mogą zadawać pytania,  rozmawiać z trenerem i miedzy sobą. Dyskusja mile widziana.