Seminarium – Spotkanie z ekspertem dla branży owocowo-warzywnej – 22.10.2021

 

JH Hamilton logo               uo technologia logo

 

 

Zapraszamy na bezpłatne seminarium – Zapisy zakończone

 

Spotkanie z ekspertem dla branży owocowo-warzywnej

 

Termin seminarium: 22.10.2021, godzina: 10:00 – 15:00

 

  • Spotkanie stacjonarne
  • Czas seminarium: do 4,5 h

 

Program:

10:00 Powitanie – Tomasz Bazga, Dyrektor branży Badań Żywności J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

 

10:15-10:45 Pestycydy zakazane, ale czy nie stosowane w produkcji rolnej? – fakty i mity na temat produkcji, stosowania i eksportu pestycydów w EU oraz krajach trzecich Anna Szeliga, Dyrektor Zarządzający Hamilton UO- Technologia Sp. z o.o. 

 

10:45-11:15 Nowinki w świecie biologii patogenów produktów roślinnychMałgorzata Stachowiak, Dyrektor ds. Badań Mikrobiologicznych J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

 

11:15-12:15 przerwa kawowa + lunch

 

12:15-12:45 Europejski Zielony Ład odpowiedzią na zapotrzebowanie klientów na żywność wysokiej jakości  – Agnieszka Pachut, Dyrektor Biura Centrum Jakości AgroEko Sp. z o.o.

 

12:45-13:15 Certyfikacja jako wiążące ogniwo zapewnienia bezpieczeństwa żywności – Kamila Zawartka, Specjalista ds. certyfikacji QA SOLUTIONS SP. Z O.O

 

13:15-14:00 Sesja Q&A

 

14:00-14:30 Zakończenie połączone z zwiedzaniem laboratorium Hamilton UO-Technologia Sp. z o.o. w Słomczynie

 

Seminarium bezpłatne (dla chętnych certyfikat 50 zł).

 

Liczba miejsc ograniczona  –  Zapisy zakończone