„Wiosenne porządki w branży żywności – Ryby i przetwory rybne” – spotkanie z ekspertami J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

 

 

Zapraszamy do udziału w bezpłatnym seminarium dedykowanemu branży przetwórstwa spożywczego.

 

Termin: 9.06.2020; godzina: 9.00 – 13.20 Zapisz się>>

 

Program seminarium:

 

9.00 – przywitanie

 

9.10-9.50  – Co ma wspólnego Pitagoras z Listeria monocytogenesnMałgorzata Stachowiak Dyrektor ds. Badań Mikrobiologicznych J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o. Ukończyła kierunek Biologia na specjalności Mikrobiologia na Uniwersytecie Łódzkim, oraz studia podyplomowe: Zarządzanie Jakością i Bezpieczeństwem Żywności na Akademii Rolniczej w Poznaniu. Długoletni pracownik i ekspert w Laboratorium J.S. Hamilton Poland. Od 2010 r. prowadzi szkolenia i konsultacje z zakresu mikrobiologii żywności.

 

10.00 – 10.40 – MOSH/MOAH w żywności  –  Krystyna Falitarska, Ekspert ds. analiz, R&D Manager J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

 

11.00 – 11.40  – Zafałszowania żywności – wymagania prawne i systemów zarządzania bezpieczeństwem żywnościMałgorzata Krzepkowska; Certyfikowany Audytor wewnętrzny systemu HACCP, ISO 22000, IFS Food, audytor trzeciej strony BRC Food; ekspert ds. Bezpieczeństwa i Jakości Produktów Spożywczych J.S. Hamilton Poland Sp. z o. o. Prowadzi szkolenia z zakresu systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, alergenów oraz z zakresu znakowania środków spożywczych.

 

11.50 – 12.30 – Znakowanie produktów wartością odżywczą na rynku amerykańskim i kanadyjskim  – Ewelina Ciunel, Ekspert ds. Badań Chemicznych J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

 

12.40 -13.20-  Badania marketingowe i testy konsumenckieKamila Stępowska –  Ekspert ds. Badań Konsumenckich J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

 

Istnieje możliwość udostępnienia wszystkich prezentowanych materiałów (100 zł netto + 23% VAT), bądź nagrania ze spotkania (150 zł netto + 23% VAT) oraz wystawienia certyfikatu ze szkolenia (50 zł netto + 23% VAT).

 

 

Liczba miejsc ograniczonaZapisz się>>

 

Wystarczy dostęp do Internetu (zalecamy przeglądarkę Chrom) i komputer wyposażony w mikrofon i głośniki. Uczestnicy online mogą zadawać pytania, rozmawiać z trenerem i miedzy sobą.