![JS Hamilton logo square with shadow](https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2020/07/cropped-hamilton_logo_cien-1.jpg)
![Logo QA Solutions](https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2020/07/Logo-QA-Solutions-1024x1024-1.png)
![logo freshmazovia.com](https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2020/07/Logo_FM_1-1.jpg)
Zapraszamy na Bezpłatne webinarium – Zapisz się>>
Strategiczne i finansowe korzyści z certyfikacji
Termin: 15.09.2020, godzina: 11:30-12:30
Cel
Podczas godzinnego Webinarium przedstawimy Państwu najważniejsze informacje dotyczące możliwości uzyskania strategicznych i materialnych korzyści wynikających z szerokiego podejścia do wdrażania i certyfikacji systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności oraz postaramy się odpowiedzieć na nurtujące Państwa pytania w tym zakresie.
Skierowane do
Webinarium skierowane jest do kadry kierowniczej, pełnomocników ds. jakości oraz działów kontraktacji.
Omawiane zagadnienia
- Sposoby nadzoru nad dostawcami żywności,
- sposoby obniżenia jednostkowych kosztów produkcji surowca,
- zapewnienie trwałej i stabilnej bazy surowcowej,
- budowania relacji w łańcuchu dostaw w oparciu o jakość i bezpieczeństwo,
- ograniczenie ryzyka nałożenia kar,
- wykorzystanie uznanych systemów jakości jako narzędzia do zapewnienia jakości
i bezpieczeństwa surowca, - pozyskanie zewnętrznych źródeł dofinansowań na wdrożenia i certyfikacje systemów jakości i bezpieczeństwa żywności,
- role Standardów Zapewnienia Jakości z perspektywy oczekiwań sieci handlowych, odbiorców krajowych i zagranicznych oraz konsumentów.
Prelegenci
Maciej Majewski
- Absolwent Wydziału Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu SGGW. Od zawsze związany
z produkcja ogrodniczą, założyciel i wspólnik FreshMazovia. - Trener i doradca w zakresie bezpieczeństwa żywności.
- Uczestnik i wykładowca podczas wielu konferencji z tematyki produkcji rolniczej, ochrony roślin, innowacji oraz bezpieczeństwa żywności.
- Aktywny uczestnik takich organizacji jak: GLOBALGAP, Stowarzyszenie Polska Ekologia, Stowarzyszenie Rolnictwa Zrównoważonego ASAP.
- Jako Prezes Zarządu Stowarzyszenia Sady Grójeckie łączy całą swoją wiedzę dbając o rozwój Jabłka Grójeckiego z ChOG.
Paulina Piskorska
- Absolwentka Biotechnologii, technologii i analizy żywności na wydziale Chemicznym Politechniki Gdańskiej.
- Specjalista w zakresie certyfikacji.
- Od 10 lat związana z przemysłem spożywczym.
- Od 5 lat Menager ds. Certyfikacji Branży Spożywczej oraz audytor w zakresie standardów ISO 22000, HACCP, ISO 9001.
- Uczestnik i wykładowca podczas wielu konferencji z tematyki certyfikacji i bezpieczeństwa żywności.
Liczba miejsc ograniczona – Zapisz się>>
Wystarczy dostęp do Internetu i komputer wyposażony w mikrofon i głośniki. Uczestnicy online mogą zadawać pytania, rozmawiać z trenerem i miedzy sobą. Dyskusja mile widziana.