Skocz do treści
    • JS Hamilton Litwa
    • JS Hamilton Łotwa
    • JS Hamilton Rumunia
    • JS Hamilton Węgry
    • JS Hamilton Słowenia
    • JS Hamilton Serbia
    • JS Hamilton Chorwacja
  • Oferta
    • Żywność i pasze
    • Kosmetyki
    • Suplementy diety i produkty lecznicze
    • Opakowania, zabawki i produkty konsumenckie
    • Środowisko
    • Inspekcje, fumigacja i kontrola paliw
    • Certyfikacja techniczna, badania i inne usługi
  • O nas
    • Misja
    • Historia
    • Akredytacje i certyfikaty
    • Członkostwo w organizacjach
    • Polityka i cele jakości
  • Kariera
    • Dla Profesjonalistów
    • Dla Praktykantów
  • Szkolenia
  • Kontakt
  • Do pobrania
  • PL
    • EN
logo JS Hamilton
logo JS Hamilton close-icon
close-icon

Training Branch: Warsztaty

1

342 WEB Prawo i etykieta: jak prezentować wyniki zgodnie z przepisami. – WEBINARIUM

341 WEB Badanie wartości odżywczej – chemiczna analiza produktów spożywczych. – WEBINARIUM

01FR FREE TEST WEBINAR

315 SEN – Kawa – produkcja i metody analizy sensorycznej. Poziom 2.

298 SEN – Kawa – produkcja i metody analizy sensorycznej. Poziom 1.

273 JB – Jakość handlowa świeżych owoców i warzyw – jabłka i kapusta. Warsztaty produktowe.

272 JB – Jakość handlowa świeżych warzyw – warzywa korzeniowe, ziemniaki, cebula. Warsztaty produktowe.

266 MIK – Mikrobiologia w przemyśle fermentacyjnym. Sekrety małych organizmów tworzących wielkie produkty.

231 SEN – Akademia Piwa poziom 1

231 SEN – Akademia Piwa poziom 2

233 SEN – Doskonalenie oraz wdrażanie nowych produktów w oparciu o analizę danych z badań sensorycznych.

232 SEN – Analiza sensoryczna kosmetyków i produktów nieżywnościowych.

01 MIK – Analiza mikrobiologiczna żywności – szkolenie STACJONARNE – trzy dni.

02 MIK- Warsztaty z kontroli jakości podłoży mikrobiologicznych oraz stosowania szczepów w laboratorium.

141 SEN – Badanie zmian zapachu i smaku przy kontakcie opakowania z żywnością.

01 MIK – Analiza mikrobiologiczna żywności – szkolenie STACJONARNE – dwa dni.

173 SEN – Kurs winiarski – poziom 2.

172 SEN – Kurs winiarski – poziom 1.

171 MIK – Warsztaty z walidacji, weryfikacji i szacowanie niepewności wyników w mikrobiologii żywności.

02 SEN – Praktyczne metody analizy sensorycznej i weryfikacja wrażliwości.

Nawigacja strony

1 2 Następne
  • Oferta
    • Żywność i pasze
    • Kosmetyki
    • Suplementy diety i produkty lecznicze
    • Opakowania, zabawki i produkty konsumenckie
    • Środowisko
    • Inspekcje, fumigacja i kontrola paliw
    • Certyfikacja techniczna, badania i inne usługi
  • O nas
    • Misja
    • Historia
    • Akredytacje i certyfikaty
    • Członkostwo w organizacjach
    • Polityka i cele jakości
  • Kariera
    • Dla Profesjonalistów
    • Dla Praktykantów
  • Kontakt
    • Tel: +48 58 766 99 00
    • Formularz Kontaktowy
  • FAQ
    • DO POBRANIA
Copyright © 2025 J.S. Hamilton Polityka prywatności i cookies realizacja Logo Quellio