Skocz do treści
    • JS Hamilton Litwa
    • JS Hamilton Łotwa
    • JS Hamilton Rumunia
    • JS Hamilton Węgry
    • JS Hamilton Słowenia
    • JS Hamilton Serbia
    • JS Hamilton Chorwacja
  • Oferta
    • Żywność i pasze
    • Kosmetyki
    • Suplementy diety i produkty lecznicze
    • Opakowania, zabawki i produkty konsumenckie
    • Środowisko
    • Inspekcje, fumigacja i kontrola paliw
    • Certyfikacja techniczna, badania i inne usługi
  • O nas
    • Misja
    • Historia
    • Akredytacje i certyfikaty
    • Członkostwo w organizacjach
    • Polityka i cele jakości
  • Kariera
    • Dla Profesjonalistów
    • Dla Praktykantów
  • Szkolenia
  • Kontakt
  • Do pobrania
  • PL
    • EN
logo JS Hamilton
logo JS Hamilton close-icon
close-icon

Training Branch: Sensoryka

3

315 SEN – Kawa – produkcja i metody analizy sensorycznej. Poziom 2.

298 SEN – Kawa – produkcja i metody analizy sensorycznej. Poziom 1.

231 SEN – Akademia Piwa poziom 1

231 SEN – Akademia Piwa poziom 2

233 SEN – Doskonalenie oraz wdrażanie nowych produktów w oparciu o analizę danych z badań sensorycznych.

232 SEN – Analiza sensoryczna kosmetyków i produktów nieżywnościowych.

04 SEN – Analizy sensoryczne wody z uwzględnieniem wymagań normy PN-EN 1622 oraz technik wykonania badań.

216 JB – Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych.

141 SEN – Badanie zmian zapachu i smaku przy kontakcie opakowania z żywnością.

173 SEN – Kurs winiarski – poziom 2.

172 SEN – Kurs winiarski – poziom 1.

143 SEN – Badania konsumenckie jako narzędzie w kształtowaniu sukcesu produktu na rynku z uwzględnieniem wymagań przewodnika ISO 11136:2014.

142 SEN – Lider zespołu sensorycznego – wymagania, zadania, sytuacje problematyczne.

02 SEN – Praktyczne metody analizy sensorycznej i weryfikacja wrażliwości.

01 SEN – Weryfikacja wrażliwości sensorycznej uczestników zespołu oceniającego.

145 SEN – Zarządzanie jakością sensoryczną alkoholi mocnych.

144 SEN – Kurs kiperski – analiza sensoryczna piwa.

140 SEN – Analiza sensoryczna w ocenie i doskonaleniu produktów – dobór i weryfikacja zespołu, wymagania i metody badań. SZKOLENIE ON-LINE

  • Oferta
    • Żywność i pasze
    • Kosmetyki
    • Suplementy diety i produkty lecznicze
    • Opakowania, zabawki i produkty konsumenckie
    • Środowisko
    • Inspekcje, fumigacja i kontrola paliw
    • Certyfikacja techniczna, badania i inne usługi
  • O nas
    • Misja
    • Historia
    • Akredytacje i certyfikaty
    • Członkostwo w organizacjach
    • Polityka i cele jakości
  • Kariera
    • Dla Profesjonalistów
    • Dla Praktykantów
  • Kontakt
    • Tel: +48 58 766 99 00
    • Formularz Kontaktowy
  • FAQ
    • DO POBRANIA
Copyright © 2025 J.S. Hamilton Polityka prywatności i cookies realizacja Logo Quellio