W dniu 20 października Kielce stały się centrum wydarzeń dla przemysłu przetwórstwa owoców i warzyw goszcząc Konferencję Krajowego Stowarzyszenia Przetwórców Owoców i Warzyw. Jest to cykliczne spotkanie przedsiębiorców i ekspertów, którego celem jest wymiana doświadczeń związanych z branżą.
Wydarzenie było odpowiedzią na rosnące wyzwania rynkowe i dążyła do promowania innowacji, zrównoważonego rozwoju oraz współpracy globalnej i regionalnej. Uczestnicy konferencji mieli szanse zaprezentować swoje produkty i usługi, zaprezentować swoją perspektywę na rozwój branży przetwórstwa owoców i warzyw w panelowych dyskusjach.
W trakcie trwania konferencji Hanna Wachowska, Dyrektor Laboratorium Badań Żywności J.S. Hamilton wygłosiła prezentację „Występowanie pestycydów w próbkach owoców i warzyw w 2022 roku na podstawie badań własnych”. Była to świetna okazja do rozmowy o roli badań i kontroli żywności.
Dziękujemy organizatorom za możliwość prezentacji oferty badań J.S. Hamilton oraz profesjonalnego podejścia do jakości wykonywanych analiz, a także pełnej bezstronności i niezależności potwierdzonej odpowiednimi akredytacjami.
Nasi Eksperci pozostają do Państwa dyspozycji odpowiadając na pytania i wątpliwości. Zapraszamy do kontaktu! Z przyjemnością przygotujemy ofertę spersonalizowaną do Państwa potrzeb.
Formularz kontaktowy.