W dniach 30 – 31 maja w Ożarowie Mazowieckim odbył się Kongres MEATing 2023, dedykowany dla technologów oraz działów rozwoju i jakości branży mięsnej.
Udział w wydarzeniu był wspaniałą okazją do wymiany doświadczeń, inspirujących rozmów, jak również uczestnictwa w atrakcyjnych imprezach towarzyszących, które pozwoliły uczestnikom na nawiązanie nowych relacji biznesowych, umocnienie istniejących kontaktów, czy poznanie aktualnych trendów rynkowych.
J.S. Hamilton oprócz aktywnego uczestnictwa w Kongresie, był również jego sponsorem. Prelekcja Małgorzaty Stachowiak, Dyrektora ds. Badań Mikrobiologicznych J.S. Hamilton, pt. „Mikrobiologia na papierze albo Pudełko Niespodzianka”, została bardzo dobrze przyjęta przez uczestników wydarzenia oraz była przyczynkiem do ciekawych i ważnych rozmów.
Zwieńczeniem drugiego dnia – Quality Day – była debata ekspercka „Jakość – systemy, zagrożenia, wymagania”, którą poprowadziła Klaudia Kołodziej, Manager Bezpieczeństwa Kontroli Jakości Żywności J.S. Hamilton, a ekspertem w debacie była nieoceniona Małgorzata Stachowiak. Jak zawsze był to czas zaskakujących stwierdzeń, nowych inspiracji i duża dawka wiedzy.
Serdecznie dziękujemy organizatorom za zaproszenie oraz możliwość uczestnictwa w tak ważnym przedsięwzięciu dla branży mięsnej!
Do zobaczenia za rok!
W przypadku pytań lub wątpliwości Eksperci J.S. Hamilton pozostają do Państwa dyspozycji.