Zapraszamy na bezpłatne seminarium – Zapisy zakończone
Spotkanie z ekspertem dla branży owocowo-warzywnej
Termin seminarium: 22.10.2021, godzina: 10:00 – 15:00
- Spotkanie stacjonarne
- Czas seminarium: do 4,5 h
Program:
10:00 Powitanie – Tomasz Bazga, Dyrektor branży Badań Żywności J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
10:15-10:45 Pestycydy zakazane, ale czy nie stosowane w produkcji rolnej? – fakty i mity na temat produkcji, stosowania i eksportu pestycydów w EU oraz krajach trzecich – Anna Szeliga, Dyrektor Zarządzający Hamilton UO- Technologia Sp. z o.o.
10:45-11:15 Nowinki w świecie biologii patogenów produktów roślinnych – Małgorzata Stachowiak, Dyrektor ds. Badań Mikrobiologicznych J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
11:15-12:15 przerwa kawowa + lunch
12:15-12:45 Europejski Zielony Ład odpowiedzią na zapotrzebowanie klientów na żywność wysokiej jakości – Agnieszka Pachut, Dyrektor Biura Centrum Jakości AgroEko Sp. z o.o.
12:45-13:15 Certyfikacja jako wiążące ogniwo zapewnienia bezpieczeństwa żywności – Kamila Zawartka, Specjalista ds. certyfikacji QA SOLUTIONS SP. Z O.O
13:15-14:00 Sesja Q&A
14:00-14:30 Zakończenie połączone z zwiedzaniem laboratorium Hamilton UO-Technologia Sp. z o.o. w Słomczynie
Seminarium bezpłatne (dla chętnych certyfikat 50 zł).
Liczba miejsc ograniczona – Zapisy zakończone