Serdecznie Państwu dziękujemy za tak liczny udział w Webinarium QA Solutions i JS Hamilton. W wydarzeniu uczestniczyło prawie 400 osób z ponad 250 firm, co potwierdza jak bardzo potrzebujemy wsparcia merytorycznego w funkcjonowaniu przedsiębiorstw w okresie pandemii SARS-CoV-2.
Staraliśmy się omówić z uczestnikami największe wyzwania dotyczące zapewnienia ciągłości funkcjonowania przedsiębiorstwa spożywczego w tym trudnym dla wszystkich czasie.
W obliczu kryzysu, dokładamy cegiełkę, by pomóc zminimalizować jego skutki, dlatego też dzielimy się tym, co mamy najcenniejsze, czyli wiedzą i doświadczeniem.
Jeśli mają Państwo więcej pytań i wątpliwości lub nie udało się Państwu dołączyć do webinarium zachęcamy do kontaktu z nami: ppiskorska@qasolutions.pl lub szkolenia@jsh.com.pl
Życzymy zdrowia i wytrwałości w pokonywaniu trudności.
Dziękujemy.
—————————————————————————————————————————————————————
Bezpłatne webinarium
Zapewnienie ciągłości funkcjonowania przedsiębiorstwa spożywczego w czasie epidemii wirusa SARS-CoV-2
Jakie kłopoty na przedsiębiorstwa spożywcze ściąga koronawirus i jak im zapobiegać?
Jak zapewnić ciągłość funkcjonowania w czasach pandemii?
Jak rozłożyć priorytety w spółce w tym wyjątkowym czasie?
Termin: 01.04.2020 godzina: 11.30-12.30
Prelegent: dr inż. Zbigniew Oczadły
- Doktor nauk rolniczych w zakresie technologii żywienia i żywności – chemii i analizy żywności (Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Wydział Technologii Żywności, Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności);
- Specjalista w zakresie zarzadzania sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie;
- Audytor w zakresie standardów BRC Global Standard for Food Safety, IFS International Food Standard oraz GLOBALG.A.P.;
- Audytor systemów ISO 9001, ISO 22000 oraz HACCP
Program:
- Rola Zespołu Kryzysowego w ograniczeniu skutków kryzysu w przedsiębiorstwie.
- Znaczenie świadomości pracowników.
- Spełnienie wymagań w zakresie przestrzegania zaleceń sanitarnych.
- Ograniczenie wizyt osób odwiedzających zakład.
- Skuteczne wdrożenie zasad pracy zdalnej.
- Zasady ograniczenia wewnętrznych kontaktów pracowników.
- Podejmowanie decyzji na podstawie zweryfikowanych informacji.
- Zasady funkcjonowania systemu certyfikacji w czasie epidemii wirusa.
Liczba miejsc ograniczona
Wystarczy dostęp do Internetu i komputer wyposażony w mikrofon i głośniki. Uczestnicy online mogą zadawać pytania, rozmawiać z trenerem i miedzy sobą. Dyskusja mile widziana.