„Wiosenne porządki w branży żywności – MIĘSO, JAJA” – spotkanie z ekspertami J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

 

Zapraszamy do udziału w bezpłatnym seminarium dedykowanemu branży przetwórstwa spożywczego.

 

Termin: 28.05.2020; godzina: 9.00 – 12.30  Zapisz się>>

 

Program seminarium:

 

9.00 – przywitanie

 

9.10 – 9.50  – Konserwanty za burtą – Rola bioprotekcji w badaniach obciążeniowych żywnościMałgorzata Stachowiak – Dyrektor ds. Badań Mikrobiologicznych J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

 

10.00 –  10.40 – Zafałszowania żywności – wymagania prawne i systemów zarządzania bezpieczeństwem żywnościMałgorzata Krzepkowska – Ekspert ds. Bezpieczeństwa i Jakości Produktów Spożywczych J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

 

11.00-11.40 – Znakowanie produktów wartością odżywczą na rynku amerykańskim  – Ewelina Ciunel – Ekspert ds. Badań Chemicznych J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

 

11.50-12.30  – Badania marketingowe i testy konsumenckie – Kamila Stępowska  –  Ekspert ds. Badań Konsumenckich J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

 

Seminarium bezpłatne + certyfikat 50 zł (dla chętnych).

 

 

Liczba miejsc ograniczonaZapisz się>>

 

Wystarczy dostęp do Internetu (zalecamy przeglądarkę Chrom) i komputer wyposażony w mikrofon i głośniki. Uczestnicy online mogą zadawać pytania, rozmawiać z trenerem i miedzy sobą.