Zapraszamy do udziału w bezpłatnym seminarium dedykowanemu branży przetwórstwa spożywczego.
Termin: 28.05.2020; godzina: 9.00 – 12.30 Zapisz się>>
Program seminarium:
9.00 – przywitanie
9.10 – 9.50 – Konserwanty za burtą – Rola bioprotekcji w badaniach obciążeniowych żywności –Małgorzata Stachowiak – Dyrektor ds. Badań Mikrobiologicznych J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
10.00 – 10.40 – Zafałszowania żywności – wymagania prawne i systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności – Małgorzata Krzepkowska – Ekspert ds. Bezpieczeństwa i Jakości Produktów Spożywczych J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
11.00-11.40 – Znakowanie produktów wartością odżywczą na rynku amerykańskim – Ewelina Ciunel – Ekspert ds. Badań Chemicznych J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
11.50-12.30 – Badania marketingowe i testy konsumenckie – Kamila Stępowska – Ekspert ds. Badań Konsumenckich J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
Seminarium bezpłatne + certyfikat 50 zł (dla chętnych).
Liczba miejsc ograniczona – Zapisz się>>
Wystarczy dostęp do Internetu (zalecamy przeglądarkę Chrom) i komputer wyposażony w mikrofon i głośniki. Uczestnicy online mogą zadawać pytania, rozmawiać z trenerem i miedzy sobą.