W lipcu i sierpniu z harmonogram szkoleń J.S.Hamilton Poland wzbogacił się o dodatkowe tematy i terminy szkoleń.
Pomyśleliśmy o tych z Państwa, którzy w ostatnich miesiącach nie mogli skorzystać z naszej oferty, czy to z powodu pandemii, czy też licznych obowiązków w zakładzie.
Ponadto zapisując się na szkolenia w ramach wakacyjnej oferty J.S.Hamilton Poland możecie Państwo skorzystać z promocji obejmującej wszystkie szkolenia online.
Zgłoszenia przesłane w terminie 03.07 – 31.08.2020 na szkolenia on-line planowane na lipiec, sierpień będą objęte rabatem 10 % od ceny katalogowej.
Zapisy na szkolenia można dokonać poprzez stronę internetowa Hamilton: Zapisz się już teraz!
Lista szkoleń:
1. Znakowanie żywności. Interpretacja przepisów prawa 09.07.2020 Program Zapisz się
2. Wymagania BRC GS dla materiałów opakowaniowych, 13.07.2020 Program Zapisz się
wersja 6
3. Źródła błędów w analizie chromatograficznej 28.07.2020 Program Zapisz się
4. Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego. 16.07.2020 Program Zapisz się
Identyfikacja zagrożeń i ustalenie planu utrzymania czystości
NON – FOOD
5. Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego 17.07.2020 Program Zapisz się
w zakładach produkcji żywności 24.08.2020 Program Zapisz się
6. Walidacja metodyk chromatograficznych 17.07.2020 Program Zapisz się
7. Czy jest potrzebna statystyka w laboratorium? – Nowość 22.07.2020 Program Zapisz się
8. Analiza sensoryczna artykułów spożywczych 28-29.07.2020 Program Zapisz się
– wymagania, metody badań i weryfikacja zespołu 25-26.08.2020 Program Zapisz się
– szkolenie stacjonarne, Gdynia
9. Walidacja procesów czyszczenia, mycia i dezynfekcji, 30.07.2020 Program Zapisz się
czyli jak uzyskać obiektywne dowody, że wdrożona
metoda jest skuteczna
10. Oznakowanie karm dla zwierząt domowych, 03.08.2020 Program Zapisz się
Warszawa
11. Testy wrażliwości sensorycznej, Kraków 05.08.2020 Program Zapisz się
12. Pełnomocnik ds. jakości w zakresie wymagań 07.08.2020 Program Zapisz się
standardów RC PM – Nowość
13. Praktyczne zastosowanie metod analizy sensorycznej 11-12.08.2020 Program Zapisz się
w bieżącej ocenie i doskonaleniu produktów spożywczych,
Kraków
14. Suplementy diety – skład, oznakowanie i reklama 18.08.2020 Program Zapisz się
w świetle aktualnych przepisów prawnych oraz
planowanych zmian
15. Dobrostan zwierząt rzeźnych podczas transportu i uboju 18.08.2020 Program Zapisz się
16. Opakowania a środowisko. Ocena cyklu życia (LCA), 19.08.2020 Program Zapisz się
recykling odpadów opakowaniowych, znaki na opakowaniach
17. Bezpieczeństwo zdrowotne wody z zasadami oceny ryzyka 20.08.2020 Program Zapisz się
w myśl rozporządzenia ministra zdrowia z dnia 7 grudnia
2017 r. w sprawie jakości wody przeznaczonej do spożycia
przez ludzi (dz. u. z 2017 r. poz. 2294)
18. Opakowania z biotworzyw 21.08.2020 Program Zapisz się
19. Zarządzanie auditami wewnętrznymi w laboratorium 21.08.2020 Program Zapisz się
oraz kompetencje audytorów wewnętrznych –
szkolenie doskonalące – Nowość
20. Metody analizy przyczyn źródłowych problemów 24.08.2020 Program Zapisz się
jakościowych
21. Wymagania systemu HACCP i GMP + B1 25.08.2020 Program Zapisz się
22. Zafałszowanie wyrobów czekoladowych i mleczarskich 25.08.2020 Program Zapisz się
23. Wymagania systemu bezpieczeństwa żywności FSSC 26.08.2020 Program Zapisz się
22000: 2019 (wersja 5) oraz nowelizacja ISO 22000:2018
24. Aktualizacja wymagań standardów BRC wersja 8 26.08.2020 Program Zapisz się
i IFS wersja 6.1.
25. Zasady utrzymania ruchu w przemyśle spożywczym 26.08.2020 Program Zapisz się
w kontekście wymagań standardów bezpieczeństwa żywności
26. Wymagania systemu HACCP wg. ISO 2200. 27.08.2020 Program Zapisz się
Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP
27. Audytor wewnętrzny systemu FSSC 22000 wersja 5 27.08.2020 Program Zapisz się
28. Audytor systemu BRC FOOD w. 8 I IFS FOOD W. 6.1. 27.08.2020 Program Zapisz się
29. Auditowanie dostawców w przemyśle spożywczym 28.08.2020 Program Zapisz się
30. Metoda 5S w laboratorium – Nowość 28.08.2020 Program Zapisz się
31. Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna 31.08.2020 Program Zapisz się
z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady
bezpieczeństwa żywności dla pracowników
operacyjnych – Nowość
Serdecznie zapraszamy!