Szkolenia – letnie nowości i promocje

W lipcu i sierpniu z harmonogram szkoleń J.S.Hamilton Poland wzbogacił się o dodatkowe tematy i terminy szkoleń.

 

Pomyśleliśmy o tych z Państwa, którzy w ostatnich miesiącach nie mogli skorzystać z naszej oferty, czy to z powodu pandemii, czy też licznych obowiązków w zakładzie.

 

Ponadto zapisując się na szkolenia w ramach wakacyjnej oferty J.S.Hamilton Poland możecie Państwo skorzystać z promocji obejmującej wszystkie szkolenia online.

 

 

Zgłoszenia przesłane w terminie 03.07 – 31.08.2020  na szkolenia on-line planowane na lipiec, sierpień będą objęte rabatem 10 % od ceny katalogowej.

 

Zapisy na szkolenia można dokonać poprzez stronę internetowa Hamilton: Zapisz się już teraz! 

 

Lista szkoleń:

 

1. Znakowanie żywności. Interpretacja przepisów prawa           09.07.2020          Program               Zapisz się

 

2. Wymagania BRC GS dla materiałów opakowaniowych,          13.07.2020            Program                Zapisz się
wersja 6

 

3. Źródła błędów w analizie chromatograficznej                           28.07.2020          Program                Zapisz się

 

4. Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego.      16.07.2020          Program                Zapisz się
Identyfikacja zagrożeń i ustalenie planu utrzymania czystości
NON – FOOD

 

5. Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego       17.07.2020           Program                Zapisz się
w zakładach produkcji żywności                                                               
24.08.2020          Program                Zapisz się

 

6. Walidacja metodyk chromatograficznych                                   17.07.2020          Program               Zapisz się

 

7. Czy jest potrzebna statystyka w laboratorium?  – Nowość      22.07.2020          Program               Zapisz się

 

8. Analiza sensoryczna artykułów spożywczych                            28-29.07.2020     Program               Zapisz się
     – wymagania, metody badań i weryfikacja  zespołu                25-26.08.2020     Program             Zapisz się              
    – szkolenie stacjonarne, Gdynia                                                   
                                                                                                                                                                                                                                                                                      

9. Walidacja procesów czyszczenia, mycia i dezynfekcji,              30.07.2020            Program                 Zapisz się
czyli jak uzyskać obiektywne dowody, że wdrożona
metoda jest skuteczna                        

 

10. Oznakowanie karm dla zwierząt domowych,                           03.08.2020            Program                Zapisz się
Warszawa                                                                                                                                                   

 

11. Testy wrażliwości sensorycznej, Kraków                                   05.08.2020            Program                Zapisz się
                                                                                                                                                             

12. Pełnomocnik ds. jakości w zakresie wymagań                          07.08.2020            Program                Zapisz się
standardów RC PM – Nowość

 

13. Praktyczne zastosowanie metod analizy sensorycznej           11-12.08.2020       Program                Zapisz się
w bieżącej ocenie i doskonaleniu produktów spożywczych,
Kraków

 

14. Suplementy diety – skład, oznakowanie i reklama                   18.08.2020             Program                Zapisz się
w świetle aktualnych przepisów prawnych oraz
planowanych zmian 

 

15. Dobrostan zwierząt rzeźnych podczas transportu i uboju       18.08.2020            Program               Zapisz się

 

16. Opakowania a środowisko. Ocena cyklu życia (LCA),               19.08.2020            Program               Zapisz się
recykling odpadów opakowaniowych, znaki na opakowaniach

 

17. Bezpieczeństwo zdrowotne wody z zasadami oceny ryzyka    20.08.2020           Program                Zapisz się
w myśl rozporządzenia ministra zdrowia z dnia 7 grudnia
2017 r. w sprawie jakości wody przeznaczonej do spożycia
przez ludzi (dz. u. z 2017 r. poz. 2294)

 

18. Opakowania z biotworzyw                                                             21.08.2020           Program                Zapisz się

 

19. Zarządzanie auditami wewnętrznymi w laboratorium               21.08.2020           Program                Zapisz się
oraz kompetencje audytorów wewnętrznych –
szkolenie doskonalące – Nowość

 

20. Metody analizy przyczyn źródłowych problemów                     24.08.2020            Program                Zapisz się
jakościowych 

 

21. Wymagania systemu HACCP i GMP + B1                                    25.08.2020           Program                Zapisz się

 

22. Zafałszowanie wyrobów czekoladowych i mleczarskich           25.08.2020            Program                Zapisz się

 

23. Wymagania systemu bezpieczeństwa żywności FSSC              26.08.2020            Program                Zapisz się
22000: 2019 (wersja 5) oraz nowelizacja ISO 22000:2018

 

24.  Aktualizacja wymagań standardów BRC wersja 8                    26.08.2020             Program                Zapisz się
i IFS wersja 6.1.

 

25. Zasady utrzymania ruchu w przemyśle spożywczym                26.08.2020             Program                Zapisz się
w kontekście wymagań standardów bezpieczeństwa żywności

 

26. Wymagania systemu HACCP wg. ISO 2200.                              27.08.2020             Program                Zapisz się
Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP  

 

27. Audytor wewnętrzny systemu FSSC 22000 wersja 5               27.08.2020             Program                 Zapisz się

 

28. Audytor systemu BRC FOOD w. 8 I IFS FOOD W. 6.1.           27.08.2020               Program                 Zapisz się

 

29. Auditowanie dostawców w przemyśle spożywczym                28.08.2020              Program                 Zapisz się

 

30. Metoda 5S w laboratorium – Nowość                                        28.08.2020              Program                 Zapisz się

 

31. Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna                                 31.08.2020              Program                 Zapisz się
z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady
bezpieczeństwa żywności  dla pracowników
operacyjnych – Nowość 


 

Serdecznie zapraszamy!