
Pakiety szkoleń
Certyfikat: Specjalista Cena: 0,00 PLN + VAT Zapisz się |
53 DSZ – Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||
61 DSZ – Wymagania systemu HACCP wg Codex Alimentarius. Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||
10 DSZ – Audytor wewnętrzny systemu HACCP wg ISO 22000. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ĆWICZENIA, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: W przypadku dodatkowych pytań po szkoleniu prosimy o kontakt z naszym Trenerem, który odpowie na Państwa pytania TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||
158 DSZ – Rola lidera i zespołu HACCP w kształtowaniu systemu bezpieczeństwa żywności. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: PROWADZĄCY: TERMIN: |
|
||||||||||
100 DSZ – Strefy wysokiego ryzyka w zakładach przemysłu spożywczego w odniesieniu do wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRCGS Food, IFS Food. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNIE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||
Certyfikat: Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności wg. HACCP (szkolenia ON-LINE) Cena: 3 091,50 PLN + VAT Zapisz się |
68 JB – Zanieczyszczenia w żywności pod kontrolą. Przepisy i praktyczne podejścia do analizy. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNIE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY:
|
|
||||||||||||
188 DSZ – Zapobieganie, monitorowanie oraz detekcja ciał obcych w systemach bezpieczeństwa żywności. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNY CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||
63 JB – Nadzór nad alergenami w zakładzie produkcyjnym. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||
04 JB – Pozostałości pestycydów w produktach spożywczych – przegląd wymagań, klasyfikacja, interpretacja wyników analiz. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||
82 WEB – Mikotoksyny w żywności pod kontrolą – Od regulacji prawnych po najnowsze techniki analizy – WEBINARIUM Więcej WEBINARIUM WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: WEBINARIUM CEL / OPIS WEBINARIUM: UCZESTNICY WEBINARIUM: PROGRAM WEBINARIUM: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||
102 JB – Zabezpieczenie zakładu przed szkodnikami: gryzonie, owady latające, szkodniki magazynowe. Analiza ryzyka, dobra praktyka magazynowa. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||
198 MIK – Kryteria mikrobiologiczne- meandry rozporządzenia UE 2073/2005 – co, kiedy, dlaczego? Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||
Certyfikat: Specjalista ds. zanieczyszczeń żywności. (szkolenia ON-LINE) Cena: 4 683,00 PLN + VAT Zapisz się |
03 JB – Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego w zakładach produkcji żywności Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||
18 JB – Mycie i dezynfekcja maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym. Więcej SZKOLENIE |
|
||||||||||||
118 JB – Projektowanie procesów mycia i dezynfekcji, utrzymanie higieny w środowisku produkcji oraz higieny osobistej w przetwórstwie żywności. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||
199 MIK – Jak stworzyć dobry program monitorowania środowiska produkcji żywności – sanityzacja w praktyce. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||
Certyfikat: Specjalista ds. monitoringu środowiska produkcyjnego (szkolenia ON-LINE) Cena: 2 696,40 PLN + VAT Zapisz się |
47 JB – Żywność ekologiczna – zasady produkcji oraz wymogi dotyczące wprowadzania do obrotu. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
269 WEB – Nowa żywność – Novel food. Definicja, składniki nowej żywności, warunki stosowania i znakowanie – WEBINARIUM Więcej WEBINARIUM WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: WEBINARIUM CEL / OPIS WEBINARIUM: UCZESTNICY WEBINARIUM: PROGRAM: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
60 WEB – Znakowanie żywności w aspekcie zrównoważonego rozwoju – WEBINARIUM. Więcej WEBINARIUM WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI SYMBOL: 60 WEB CEL / OPIS WEBINARIUM: UCZESTNICY WEBINARIUM: PROGRAM: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
267 ENVI – Wylesianie a nowe regulacje EUDR – obowiązki i wyzwania. Więcej SZKOLENIE PREZENTACJA, WYKŁAD, DYSKUSJA, ĆWICZENIA PRAKTYCZNE, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: ZAKRES SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
Certyfikat: Specjalista ds. zrównoważonej produkcji żywności (szkolenia ON-LINE) Cena: 2 210,40 PLN + VAT Zapisz się |
283 DSZ – Zarządzanie zmianą w systemach bezpieczeństwa żywności (Walidacja-Przegląd-Weryfikacja Planu HACCP i innych procesów) . Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, PREZENTACJA, CASE-STUDY, DYSKUSJA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||
291 ZA – Zarządzanie konfliktem w zespole. Więcej SZKOLENIE TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||
284 DSZ – System bezpieczeństwa w łańcuchu dostaw wg normy ISO 28000. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, PREZENTACJA, CASE-STUDY, DYSKUSJA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||
285 DSZ – Zarządzanie zespołem HACCP – jak skutecznie pracować w zespole (w oparciu o zasady pracy zespołowej). Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, PREZENTACJA, CASE-STUDY, DYSKUSJA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||
292 ZA – Lider zespołu ds. bezpieczeństwa żywności – zarządzanie zespołem i systemem bezpieczeństwa żywności. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, PREZENTACJA, CASE-STUDY, DYSKUSJA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||
Certyfikat: Specjalista ds. zarządzania zespołem HACCP (szkolenia ON-LINE) Cena: 3 595,50 PLN + VAT Zapisz się |
162 JBP – Wymagania standardu GMP+ FC SCHEME 2020. Szkolenie przekrojowe. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, OMÓWIENIE PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
119 JBP – Zespół HACCP oraz dobre praktyki higieniczne i produkcyjne w przedsiębiorstwach paszowych. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
63 WEB – Badanie GMO w żywności i paszach – interpretacja wyników badań oraz wymagań zgodnie z VLOG. – WEBINARIUM Więcej WEBINARIUM WYKŁADY, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: WEBINARIUM CEL / OPIS WEBINARIUM: UCZESTNICY WEBINARIUM: PROGRAM: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
121 JBP – Zasady etykietowania i wprowadzania do obrotu pasz. Praktyczne zastosowanie przepisów, najczęstsze błędy. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
Certyfikat: Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa pasz (SZKOLENIA ON-LINE) Cena: 2 390,40 PLN + VAT Zapisz się |
221 DSZ – Wymagania standardu IFS Food v. 8. (szkolenie na licencji IFS Academy). Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, SESJA Q& TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY SZKOLEŃ: |
|
||||||||||
224 DSZ – Wymagania i Audytor wewnętrzny standardu IFS Food v. 8. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY SZKOLEŃ: |
|
||||||||||
163 DSZ – Food fraud – Autentyczność żywności i ocena podatności na zafałszowania w branży spożywczej w odniesieniu do wymagań standardów BRCGS Food, IFS Food, FSSC 22000. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ĆWICZENIA, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||
187 DSZ – Rola food defence w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności. Więcej SZKOLENIE TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNY CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: PROWADZĄCY: TERMIN: |
|
||||||||||
131 DSZ – Kultura bezpieczeństwa żywności – warsztaty. Więcej SZKOLENIE TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||
129 DSZ – Pełnomocnik ds. jakości w zakresie wymagań standardów BRCGS Food oraz IFS Food. Audyt wewnętrzny w zakresie bezpieczeństwa żywności. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||
Certyfikat: Specjalista ds. systemu zarządzania IFS FOOD (szkolenia ON-LINE) Cena: 4 899,60 PLN + VAT Zapisz się |
125 DSZ – Wymagania standardu BRCGS Food v. 9. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ĆWICZENIA, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||||
126 DSZ – Audytor wewnętrzny standardu BRCGS Food v.9. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: II część: Audytor wewnętrzny standardu BRCGS food wersja 9: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||||
163 DSZ – Food fraud – Autentyczność żywności i ocena podatności na zafałszowania w branży spożywczej w odniesieniu do wymagań standardów BRCGS Food, IFS Food, FSSC 22000. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ĆWICZENIA, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||||
187 DSZ – Rola food defence w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności. Więcej SZKOLENIE TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNY CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: PROWADZĄCY: TERMIN: |
|
||||||||||||||
131 DSZ – Kultura bezpieczeństwa żywności – warsztaty. Więcej SZKOLENIE TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||||
129 DSZ – Pełnomocnik ds. jakości w zakresie wymagań standardów BRCGS Food oraz IFS Food. Audyt wewnętrzny w zakresie bezpieczeństwa żywności. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||||
Certyfikat: Specjalista ds. systemu zarządzania BRCGS FOOD (szkolenia ON-LINE) Cena: 4 899,60 PLN + VAT Zapisz się |
222 DSZ – Wymagania standardu FSSC 22000, v. 6. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNIE CEL / OPIS SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
130 DSZ – Pełnomocnik i audytor wewnętrzny standardu FSSC 22000 wersja 6. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ĆWICZENIA, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: • Monitoring środowiskowy, DZIEN II TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
16 DSZ – Jak poprawnie opracować plany oceny zagrożeń i ryzyka w systemach bezpieczeństwa żywności (HACCP, VACCP, TACCP)? Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, PREZENACJA, CASE-STUDY, DYSKUSJA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER TERMINY: |
|
||||||||
189 DSZ – Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności poprzez zrozumienie działań prewencyjnych i analiza źródłowej przyczyny. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, PREZENTACJA, CASE-STUDY, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
46 DSZ – Identyfikowalność w praktyce – audyty i procedury. Więcej SZKOLENIE TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
Certyfikat: Specjalista ds. systemu zarządzania FSSC 22000 (szkolenia ON-LINE) Cena: 3 685,50 PLN + VAT Zapisz się |
56 BO – Materiały do kontaktu z żywnością – wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ, ANALIZA PRZYKŁADÓW, KONSULTACJE TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||||||
166 BO – Ograniczenia i wyzwania dla opakowań z tworzyw polimerowych (tradycyjnych i biotworzyw). Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ, ANALIZA PRZYKŁADÓW, KONSULTACJE TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||||||
83 BO – Ekoprojektowanie opakowań. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ, ANALIZA PRZYKŁADÓW, KONSULTACJE TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||||||
21 WEB – Oleje mineralne MOSH/MOAH i NIAS w opakowaniach – WEBINARIUM Więcej WEBINARIUM WYKŁADY TRYB SZKOLENIA: WEBINARIUM CEL / OPIS WEBINARIUM: UCZESTNICY WEBINARIUM: PROGRAM: TREENR: AGENDA: TERMINY: |
|
||||||||||||||||
141 SEN – Badanie zmian zapachu i smaku przy kontakcie opakowania z żywnością. Więcej SZKOLENIE WYKŁAD, WARSZTATY, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: PROWADZĄCY: TERMINY: |
|
||||||||||||||||
155 BO – Pełnomocnik i audytor wewnętrzny standardu BRCGS Packaging Materials v. 7. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ĆWICZENIA, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: DZIEŃ I DZIEN II TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||||||
Certyfikat: Specjalista ds. bezpieczeństwa opakowań (szkolenia ON-LINE) Cena: 4 008,60 PLN + VAT Zapisz się |
198 MIK – Kryteria mikrobiologiczne- meandry rozporządzenia UE 2073/2005 – co, kiedy, dlaczego? Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||
229 MIK – Jakie parametry mikrobiologiczne przyjąć dla surowców i produktów nieobjętych rozporządzeniami i specyfikacjami? Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||
230 MIK – Metody badań mikrobiologicznych od klasyki po techniki molekularne. Dobór metody do matrycy żywnościowej i interpretacja wyników badań. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||||
01 MIK – Analiza mikrobiologiczna żywności – szkolenie STACJONARNE – trzy dni. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, WARSZTATY (SAMODZIELNE WYKONYWANIE WSZYSTKICH BADAŃ,) INTERPRETACJA WYNIKÓW ANALIZ TRYB SZKOLENIA: STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: WARSZTATY: Na każdym etapie interpretacja wyników analiz. DZIEŃ 3 (opcjonalny): W celu szczególnej ochrony i w związku z realizacją szkolenia w laboratorium osoby wrażliwe na substancje chemiczne oraz TRENERZY: CZAS TRWANIA SZKOLENIA: dwa lub trzy dni po 6-7 godzin TERMINY: |
|
||||||||||||
02 MIK- Warsztaty z kontroli jakości podłoży mikrobiologicznych oraz stosowania szczepów w laboratorium. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, WARSZTATY, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: WARSZTATY W LABORATORIUM: TRENER: CZAS TRWANIA SZKOLENIA: 2 dni po 6-7 godzin TERMINY: |
|
||||||||||||
171 MIK – Warsztaty z walidacji, weryfikacji i szacowanie niepewności wyników w mikrobiologii żywności. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, WARSZTATY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ TRYB SZKOLENIA: STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: W celu szczególnej ochrony i w związku z realizacją szkolenia w laboratorium osoby wrażliwe na substancje chemiczne oraz kobiety w ciąży prosimy o zgłaszanie niniejszych faktów przed realizacją szkolenia. TRENER: TERMINY: AGENDA SZKOLENIA: CENA SZKOLENIA: Faktura VAT za szkolenie przesyłana jest w wersji elektronicznej po szkoleniu. W przypadku braku podpisanego porozumienia dotyczące możliwości wysyłania e-faktur, do wystawianej faktury doliczana będzie opłata administracyjna w wysokości ZGŁOSZENIA: Do uczestników na 14 dni przed szkoleniem zostanie przesłane potwierdzenie realizacji szkolenia wraz ze szczegółami. REZYGNACJA: |
|
||||||||||||
Certyfikat: Specjalista ds. analiz mikrobiologicznych (szkolenia on-line i warsztaty) Cena: 8 356,50 PLN + VAT Zapisz się |
02 SEN – Metody analizy sensorycznej i weryfikacja wrażliwości sensorycznej zespołu oceniającego. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, WARSZTATY, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: CZAS TRWANIA SZKOLENIA: 2 dni po ok 6 -7 godzin. TERMINY: |
|
||||||||
142 SEN – Lider zespołu sensorycznego. Wymagania, zadania, sytuacje problematyczne. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
233 SEN – Doskonalenie oraz wdrażanie nowych produktów w oparciu o analizę danych z badań sensorycznych. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, PYTANIA I ODPOWIEDZI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||
Certyfikat: Specjalista ds. analiz sensorycznych zł (szkolenie on-line i warsztaty) Cena: 2 823,30 PLN + VAT Zapisz się |
43 LAB – Dobra Praktyka Laboratoryjna w teorii i praktyce. Przygotowanie jednostki badawczej do wdrożenia i certyfikacji. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ, KRÓTKIE FILMY POKAZOWE TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: |
|
||||||||||
177 LAB – Spójność pomiarowa w praktyce analitycznej. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, WYJAŚNIENIE WĄTPLIWOŚCI TRYB SZKOLENIA: ON-LINE/ STACJONARNIE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMIN/ WYCENA: Zapytania: |
|
||||||||||
98 LAB – Nadzór nad wyposażeniem pomiarowym w organizacji i spójność pomiarowa w systemach zarządzania. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ, KRÓTKIE FILMY POKAZOWE TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||
90 LAB – Walidacja metod analitycznych i szacowania niepewności wyników. Badania fizykochemiczne, instrumentalne. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ. TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||||||
176 LAB – Szkolenie doskonalące dla audytorów oceniających laboratoria w odniesieniu do wymagań normy PN-EN ISO/IEC 17025:2018-02. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ĆWICZENIA, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ TRYB SZKOLENIA: ON-LINE / STACJONARNIE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMIN/ WYCENA: Zapytania: |
|
||||||||||
Certyfikat: Specjalista ds. analiz laboratoryjnych (szkolenia ON-LINE) Cena: 1 878,30 PLN + VAT Zapisz się |
208 ENVI – Podstawowe obowiązki przedsiębiorców w zakresie ochrony środowiska, specjalista ds. ochrony środowiska w firmie- kompendium. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||
207 ENVI – Podstawy gospodarowania odpadami w przedsiębiorstwach z uwzględnieniem zmian w 2025. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||
210 ENVI – Decyzje odpadowe, zbieranie i przetwarzanie odpadów w praktyce. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||
209 ENVI – Decyzje o środowiskowych uwarunkowaniach, ocena oddziaływania przedsięwzięć na środowisko, procedura wydania decyzji o środowiskowych uwarunkowaniach. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ANALIZA PRZYKŁADÓW, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||
Certyfikat: Specjalista ds. środowiska (szkolenia ON-LINE) Cena: 2 120,40 PLN + VAT Zapisz się |
212 ZR – Mierzenie śladu węglowego firmy i produktu w trzech zakresach w kontekście ESG. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ĆWICZENIA, QUIZY, FILMY, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||
268 ZR – ESG w organizacji: obowiązki, strategia i raportowanie. Więcej SZKOLENIE WYKŁADY, ODPOWIEDZI NA PYTANIA TRYB SZKOLENIA: ON-LINE CEL / OPIS SZKOLENIA: UCZESTNICY SZKOLENIA: PROGRAM SZKOLENIA: TRENER: TERMINY: |
|
||||||
277 WEB – Dziś i jutro AI w biznesie. WEBINARIUM Więcej WEBINARIUM „Za 5 lat będą dwie grupy firm: te które używają AI i te które znikną z rynku.” DYNAMICZNY, INTERAKTYWNY POKAZ, WYMIANA DOŚWIADCZEŃ TRYB SZKOLENIA: WEBINARIUM CEL / OPIS WEBINARIUM: UCZESTNICY WEBINARIUM: PROGRAM: TRENER: TERMIN: |
|
||||||
Certyfikat: Specjalista ds. zrównoważonego rozwoju i innowacji. (szkolenia ON-LINE) Cena: 2 968,20 PLN + VAT Zapisz się |